Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, December 22, 2014

Happy 32y Birthday to me

Kad hari jadi dari Aliya Damia. Surprise gift katanya. Memang surprise pun, sebab cik Mia pakat dengan ayahnya beli kad ni masa hakak tengah tidur dalam kereta lepas balik kerja. Letih sangat sampai tak sedar pun bila masa dua beranak tu buat pakatan rahsia haha...

Sepanjang tahun 2014, alhamdulillah.. dapat pelbagai jenis hadiah hasil join pelbagai contest. Dari hadiah kereta bernilai lebih RM100k kepada hadiah travel voucher bernilai ratusan ribu ringgit. Pengalaman paling menarik tentunya kemenangan hadiah utama percutian ke Liverpool - London, Brazil, Bali dan Hong Kong. Percutian dalam negara pun tak kurang menyeronokkan juga asalkan FREE! ahaha...

Tapi dalam banyak-banyak hadiah paling bernilai tahun ni tentunya ingatan tulus ikhlas dari anak dan suami. Sejak dua menjak ni rajin Damia ucapkan "Mommy... i love u." Simple word saja dah bikin hati mommy touching. Hakak kan berjiwa kecil, cepat tersentuh.

Selamat hari jadi yang ke-32 tahun buat hakak. Tanggal 19 Disember 1982 - 2014. Tua sudah... Semoga bermulanya angka 32 ini dengan kejayaan dan keberkatan hidup di dunia dan akhirat. Semoga kesihatan terjaga, rezeki berganda, keluarga bahagia dianugeragkan Tuhan buat hakak, amin...

4 comments:

cikceriacorner said...

eppy belated besday wan

yantz-yeem said...

happy birthday wan..smg panjang umo..murah rzki bahgia dunia n akhirat...

Wansteddy Tales said...

Tq kak teq :D

Wansteddy Tales said...

Tq kak yan, bila nak datim lunchdate dgn aku? Hahhaa galeria aaar