Nuffnang

Thursday, October 6, 2011

Won CRABTREE & EVELYN PROMOTION MAY 2011

Alhamdulillah... Menangi hamper Crabtree & Evelyn bernilai RM200. Contest anjuran Marie Claire, promosi bulan Mei 2011. Produk  Crabtree & Evelyn kelima aku menangi  sepanjang bergiat sertai contest majalah ni hehe... Terima kasih Blu Inc!

Entry terdahulu hadiah Crabtree & Evelyn:

10 comments:

rusna wana said...

best arr..bagi hakak 1..hehee..tahniahhh

azelyusoff said...

wan nak tanya skit boleh??

kalau join contest kat magazine ni mana lagi better. hantar form @ sms?

tqvm

Wansteddy Tales said...

rusna wana ~ thanx kak rusna ;) hehe

Wansteddy Tales said...

azelyusoff ~ boleh :) kalau boleh, join je dua2. kalau hadiahnya besh, wan join yg sms jugak. Kalau hadiahnya kureng, wan myb xsms. bergantung pada mood n minat sbb 1 sms rm1. Azely juz pilih2 mana hadiah yg Azely suka. Tapi by pos tu, hantar je semua. Manatau salah satu lekat, insya'allah ;D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Wan!

Lin Azlina said...

oic..tumpang info jugak...hehe...psl sms ke pos....anyway..tahniah lagi

azelyusoff said...

thanks for the info wan. Suka tgk wan menang mcm2 product. Hopefully saya pun dapat rezeki mcm wan. Usaha tangga kejayaan kan..

Wansteddy Tales said...

Azatiesayang ~ tqqqq kak atie :D

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ try in error je Lin. Join bln lepas belum tentu dorg umum Result bulan ni. Manatau senyap2 rupanya Lin ada menang. Lmbt cepatnya dpt surat menang tu bergantung kat stok hadiah. kalau belum dpt, lmbt la dorg pos kat pemenang. Good luck tau :D

Wansteddy Tales said...

azelyusoff ~ Cuba je setiap bulan. Mesti ada peluang kemenangan, insya'allah... :) Good luck ya!